Copyright (c) 2019. "Primii pasi in atletism" este un proiect al Asociatiei pentru Sprijinirea Initiativei Civice. Toate drepturile rezervate.
Gala Juniorilor - Sperantele atletismului bucurestean

Pe 27 ianuarie 2018, am organizat prima editie a Galei Juniorilor - Sperantele atletismului bucurestean, eveniment prin care am dorit sa aratam ca atletismul are un viitor, datorita copiilor care au ales sa practice acest sport. In cadrul Galei au fot premiati copiii care au obtinut cele mai bune rezultate in anul 2017, conform criteriilor de punctaj IAAF, FRA si AMAB, precum si copiii desemnati de cluburile bucurestene de atletism, care au avut rezultate deosebite in acelasi an competitional. Sala cinematografului Gloria s-a dovedit neincapatoare pentru cei 450 de participanti - copii, parinti, antrenori si prieteni ai atletismului.

Atmosfera a fost intretinuta de talentatii copii din grupul "Indragostiti de muzica", indrumati de d-na Elena Savu. Spectacolul a fost prezentat de distinsa d-na Anca Sigartau. La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai tuturor cluburilor bucurestene de atletism, oficialitati, parinti, bunici, prieteni, alaturi de care ne-am bucurat pentru toti copiii care au urcat pe scena.

In cadrul Galei a fost lansata si campania "Vrem o sala ca afara", prin care dorim sa atragem atentia asupra necesitatii construirii in capitala a unei sali de atletism care sa poata fi omologata de FRA si IAAF, in conditiile in care astazi, singura sala disponibila in Bucuresti este cea a Complexului Sportiv National "Lia Manoliu", care in perioada sezonului indoor devine neincapatoare pentru numarul mare de sportivi, si care nu intruneste toate conditiile necesare organizarii unor concursuri atletice de anvergura. Intregul eveniment a fost transmis in direct, pe pagina oficiala de facebook Primii pasi in atletism.

Pentru a accesa albumul de fotografii realizate cu aceasta ocazie, faceti "click" pe fotografia din dreapta.
Articole despre acest eveniment: