Copyright (c) 2019. "Primii pasi in atletism" este un proiect al Asociatiei pentru Sprijinirea Initiativei Civice. Toate drepturile rezervate.
Primii pasi in atletism - prima revista din Romania, dedicata copiilor!

Am promis inca de la primul eveniment organizat in cadrul acestui proiect, ca unul dintre obiectivele noastre este sa dezvoltam instrumente de promovare a atletismului in randul copiilor, pentru ca acestia sa descopere atat beneficiile cat si frumusetea acestui sport.

Pe 28 iunie a avut loc la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, lansarea oficiala a revistei "Primii pasi in atletism". A fost un eveniment plin de emotie si bucurie, in care micii atleti prezenti atat in sala cat si in paginile revistei, au fost in centrul atentiei. La prezidiu au luat loc copiii ale caror povesti le veti regasi in paginile revistei, alaturi de d-na Paula Ivan, campioana olimpica si detinatoare a recordului olimpic in proba de 1500m - ambasador al proiectului, si Sorin Panait, initiatorul si coordonatorul proiectului "Primii pasi in atletism".

Au fost momente unice, imortalizate de colegii nostri - Toma Nedelea si Ciprian Dumitrescu. Descoperiti povestea lansarii revistei, pe pagina noastra oficiala de facebook: primii pasi in atletism.
"Bucuria si dorinta copiilor de a face sport trebuie sa vina din interiorul lor, insa pentru ca acest lucru sa se intample ei trebuie sa fie educati in acest sens. Imi amintesc ce mi-a spus Ilinca acum 6 ani, cand am dus-o prima data pe stadionul Iolanda Balas. Vazand pista caramizie din tartan (pe care o mai vazuse doar la televizor) a spus: "cand o sa intru pe pista asta simt ca viata mea se va schimba". Da, sunt cuvintele unui copil de 8 ani (atunci, acum are 14) iar eu abia in acel moment am inteles cat de mult isi dorise sa ajunga acolo."
Lucia Brad